Klaverblad inboedelverzekering

Je spullen in huis zijn onmisbaar, of het nou emotionele waarde heeft of niet. Raak dit beschadigd of gaat het verloren dan is dat al vervelend genoeg. Sluit daarom voor een Gewoon Goede inboedelverzekering van Klaverblad. Je kan kiezen voor een Budget variant die de belangrijkste schades dekt of de Royaal dekking die bijna alle schade vergoedt

Wat valt onder inboedel?

De meest eenvoudige uitleg is de volgende, onder een inboedel vallen bijna al je spullen die je kan mee nemen als je gaat verhuizen. De spullen staan dus los in je huis of garage. Motorrijtuigen vallen niet onder een inboedelverzekering, hiervoor heb je apart verzekeringen nodig.

Wat is huurdersbelang?

Wat is huurdersbelang en heb ik dat nodig? Heb je een huurwoning en heb je daar zelf verbeteringen in aangebracht, dan noem je dat huurdersbelang. Huurdersbelang kun je apart toevoegen op je inboedelverzekering. Een verhuurder zal na een schade de woning terug brengen in de staat zoals die standaard opgeleverd wordt. Een verhuurder houdt dus geen rekening met jouw verbeteringen.

Een glasverzekering op je inboedelverzekering?

Huur je een woning dan is het belangrijk om na te gaan of het glas in de woning verzekerd is. Dit kun je nakijken in je huurcontract. Vaak wordt het meegenomen in de huur van een woning. Is een verzekering voor glas niet mee genomen in huurcontract, dan raden wij je aan om een glasverzekering toe te voegen op je inboedelverzekering. Zo weet je zeker dan je niet voor onverwachte kosten komt te staan.